• SPRIGHT-ART!

  Paintings, Pottery and Poetry
 • PAINTINGS

  And Mixed Media
 • Ceramics

  And Earthenware
 • zen stories

  a modernist view
 • poetry!

  spontaneous eruptions
 • get inspired!

  in our artist's retreat
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • Exhibitions!

  Winter 2020
 • 1

Language - Taal - Lingua

Januari - Maart 2018
 
Vanaf de derde week van januari presenteren we een nieuwe tentoonstelling met de titel "Paperworld".
De kick-off vindt plaats op 21 januari 2018 op ons gebruikelijke adres aan de Frederikstraat 58a in Den Haag. Openingstijden van 11.00 tot 17.00 uur
 

 
Februari 4 - Mei 2018
 
Vanaf 4 februari exposeert Frances R. haar werk (samen met beeldhouwer Jan Kroon) in Boulevard Magenta (kunstacademie en galerie) in Laag-Soeren.
 

 
April 12 - 23 2018
 
Spright-Art is uitgenodigd om deel te nemen aan de kunsttentoonstelling van Pescara van 13 tot 23 april 2018. De tentoonstelling vindt plaats in het Aurum di Pescara (Abruzzo).
Frances R & Jeroen H presenteren hun werk inn een duo-tentoonstelling. 
 

 
 
 
Juli 14-21 2018
 
Tijdens de derde week van juli zullen we exposeren op het Nemesis Arte e Cultura-evenement in Italië.
 

 
September 8 & 9 2018
 
Opening van onze nieuwe galerie op de penthouse-verdieping van het kantoorgebouw: Mauritskade 35! Honderdtwintig vierkante meter aan kunst: schilderijen, sculpturen, keramiek en fotografie! Ook open voor onze gasten is onze "artist in residence" studio. Op die manier kun je een kijkje achter de schermen nemen en een indruk krijgen van het werk in uitvoering! 
 

November 17 -28
 
Op zaterdag 17 november wordt een speciale preview van onze 10-daagse tentoonstelling aan de Mauritskade 35 gegeven. De vernissage is van 17:00 - 20:00. Om 18:00 trapt Jeroen Hoekman de expositie af met een korte exposé (in het Engels) over de gepresenteerde werken. Leonardo Paglialonga (curator en president van Nemesis, Arte e Cultura, Abruzzo) zal aanwezig zijn om al onze Italiaans sprekende gasten vanavond te woord te staan. Alle kunstenaars (waaronder enkele nieuwkomers!) die op onze site staan, zullen nieuw werk tonen. Van zondag 18 tot en met woesndag 28 november is de tentoonstelling dagelijks tussen 11:00 en 17:00 te bezoeken.
 

 
April 12 to Mei 5 2019
 

Van 12 april tot 5 mei zullen we samenwerken met ArtHall Gozo in de tentoonstelling "Wabi Sabi". Kleinere - en provocerende - collages van Frances Ruijter, mixed media en "found object art" Kimono's van Be Birza, schilderijen van Fabrizio Fabbroni en Crystallieri keramiek van Jeroen Hoekman.

Locatie: ArtHall, Victoria Gozo - Malta

 
 

 
Juni 2019
 
Vanaf de eerste week van juni hebben we een gezamenlijke tentoonstelling in Gozo. Collages en olieverfschilderijen geïnspireerd door de Maltese cultuur door Frances Ruijter en mediterraan keramiek van Jeroen Hoekman.

De show wordt gehouden in de Art-e gallery op Gozo, Malta.
 
 

 
June 22 - July 20 2019

"Symphonie Espagnole": een tentoonstelling waarin we schilderijen en bronswerken presenteren van 2 Spaanse kunstenaars en een Nederlandse kunstenaar woonachtig in Spanje. Van 22 juni (open vanaf 13:00) tot 20 Juli. Schilderijen en brons van Paco Rojas, Alvaro Manen en Lieuwke Loth.

Locatie: Parkstraat 29, Den Haag


 


 August 2019

In de maand augustus hebben we onze jaarlijkse Summer sale! Kom dus gerust langs om te geslecteerde werken te bekijken (en te kopen!). De kortingen kunnen oplopen tot 50%! 
En...we hebben de prijzen niet eerst verhoogd om daarna de korting te geven :) Je merkt dat vanzelf wel als je komt kijken.
 
Steengoed pot - lood -titanium-ijzer glazuur

September 26 - October 31 2019

 Mag je niet missen! In deze tentoonstelling gaan we ons richten op pop art. Schilderijen, sculpturen en multiples van een (intern)nationaal gezelschap aan kunstenaars waarvan sommigen hun sporen al dik verdiend hebben. Met werk van Hayo Sol, Be Birza, Frances Ruijter, Jeroen Hoekman en Sona Sahakian.
 
"Lady Gaga" by Hay Sol. 180 x 120 cm. Paintbrush silkscreen, metallic paint and Swarovski crystals.
 

October 4 - October 6 2019

 


Door de COVID-19 situatie zijn onze vernissages in de eerste helft van 2020 geannuleerd.

Wel exposeren we nieuwe werken van onze kunstenaars in onze galerie aan de Wassenaarseweg 20 in Den Haag. Kom gerust eens langs!


Mei 15 - Juli 1 2020

Op onze website organiseren we van 15 mei t / m 1 juli een speciale, en heel scherp geprijsde, online tentoonstelling met meer dan 40 werken van onze kunstenaars.

Deze tentoonstelling wordt georganiseerd om onze artiesten te helpen in de moeilijke tijden die wij allen momenteel doormaken. De tentoonstelling bevat voornamelijk nieuw werk (dus dit is geen "gewone verkoop" waar een winkel oude inventaris kwijt wil!) van onze kunstenaars. Het prijzen zijn VEEL lager dan normaal omdat de kunstenaars zelf een korting geven en wij - als galerie - van onze gebruikelijke marges afzien. Dit betekent dat u minimaal 30-40% korting krijgt op alle nieuwe werken!

Onze klanten krijgen een PDF-catalogus van de tentoonstelling.